Make your own free website on Tripod.com

Guitar 'Nikóla Mínev'

Recommends Recomendações

Home
Photos A
Photos B
Photos C
Guitarists
Recommends Recomendações
Posveshtenie
Scores for guitar

ПРАВИТЕЛСТВО НА ЩАТ ПАРÁ (Бразилия)

СПЕЦИАЛЕН СЕКРЕТАРИАТ ЗА СОЦИАЛНО РАЗВИТИЕ НА ЩАТА

Фондация Карлос Гомес

                                                                                                               Белéм, 20 декември 2002

( Превод от португалски език )

Prof. Luthier

Nikola Minev

Nesta (Тук )

Уважаеми Професóр (Преподавател) Никола,

В продължение на 11 години, през които имахме привилегията да съжителствуваме с Вас, се научихме да уважаваме и открихме как по нов начин да се отнасяме към музикалните инструменти, които са част от нашето всекидневие в тази музикална институция, постигайки по този начин сред преподавателите и учениците един нов поглед върху ползата от полезния живот на инструментите, подобрявайки артистичните успехи на цяла плеяда музиканти.

Бихме желали в този момент да Ви благодарим за търпението, за посвещаването и факта, че ни показахте едно професионално отношение, откривайки нови пътища за младите и възрастните в нашия Щат.

Факт е, че благодарение на Вас една професия се включи като обещаваща перспектива, която ще позволи други възможности за пазара на труда, ще облегчи социални напрежения и ще подобри стандарта на живот на много младежи, които се интересуват от продължаването на процеса в който Вие бяхте пионер.

Ще бъдем винаги на Ваше разположение, надявайки се, че един ден ще можем да се отблагодарим за цялото Ви посвещение и познание, които обновяват възможностите за развитие в областта на конструирането и поддръжката на музикални инструменти, така необходими в нашият район.

Изразяваме нашето преклонение и висока оценка, желаейки много успех и щастие при Вашето завръщане в България.

С внимание,

(Саморъчен подпис)

Пáуло Жозé Кáмпос де Мéло

Суперинтенденте

 

profnikola460723.jpg